Ojo Sujono

- Didi Kempot
Released: 2017 Genres: Lagu Campursari
Like
273
Upload by: Download Lagu
Ojo Sujono adalah lagu terbaru dari panyanyi Didi Kempot, Download Lagu mendengarkan online di website DownloadLaguGratis.Net. Musik lirik, donlot lagu dangdut koplo, download lagu populer 2016, lirik lagu dangdut, musik mp3 downloader. Semoga Anda musik Ojo Sujono bahagia, jangan lupa untuk menyukai dan berbagi jika Anda suka lagu ini.

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric: Ojo Sujono
Aku wis ngaku salah kondho sak nyataneSoko ati ra mung ono lambeGeni sing neng ati enggal disiramiYo ben adem koyo dek wingi
Mbok wis ojo sujono ojo nyikso rogoTresno kuwi mesti ono godhoMowo sing nang dodoEnggal dileremnoYo ben tentrem koyo dek semono
reff :Ronce ronce melati benange nglawePupus klopo sing ngelingkeNganti tuwo aku isih tresno koweSenadyan ono godho sepiro akehe
more

Albums - Didi Kempot

VIEW ALL